avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

o pers. se poate angaja la 2 sc, iar cartea de munca sa fie la una dintre acestea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 28 Aprilie 2011
O persoana poate avea mai multe locuri de munca. Nu se mai opereaza in cartile de munca de la inceputul acestui an(cartile de munca vor fi restituite titularilor pana la sfarsitul lunii iunie 2011). Daca aveti mai multe locuri de munca, veti considera functia de baza la un singur angajator si veti declara acest lucru, pentru calcul deducere personala de baza.
ursuletroz a scris:

O persoana poate avea mai multe locuri de munca. Nu se mai opereaza in cartile de munca de la inceputul acestui an(cartile de munca vor fi restituite titularilor pana la sfarsitul lunii iunie 2011). Daca aveti mai multe locuri de munca, veti considera functia de baza la un singur angajator si veti declara acest lucru, pentru calcul deducere personala de baza.

Dupa 01.05.2011 nu mai exista obligativitatea declararii functiei de baza la unul dintre angajatori.
dupa 01.05.2011 ce se intampla cu cartile de munca?
Nimic ... din 01.01.2011 nu se mai opereaza in carnetele de munca , acestea vor fi predate titularilor de catre angajatori.
daca noul angajator doreste un istoric al angajtului nu are nevoie de cartea de munca?

Alte discuții în legătură

Carte de munca dorina58 dorina58 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasi de urmat in urmatoarea situatie: la solicitarea eliberari cartii de munca , am constatat ca nu sunt facute ... (vezi toată discuția)
Carte de munca p_m_p p_m_p Buna ziua, Am fost angajat la o firma cu carte de munca pana in iunie 2010. Cand am plecat, mi s-a dat cartea de munca acasa. Apoi m-am angajat la o alta ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)