avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

o pers. se poate angaja la 2 sc, iar cartea de munca sa fie la una dintre acestea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 28 Aprilie 2011
Intr-adevar i se poate prezenta noului angajator carnetul de munca ... insa acesta nu va mai opera in el, ci il va returna angajatului, eventual poate sa-si faca o copie de pe carnetul de munca al salariatului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca dorina58 dorina58 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasi de urmat in urmatoarea situatie: la solicitarea eliberari cartii de munca , am constatat ca nu sunt facute ... (vezi toată discuția)
Carte de munca p_m_p p_m_p Buna ziua, Am fost angajat la o firma cu carte de munca pana in iunie 2010. Cand am plecat, mi s-a dat cartea de munca acasa. Apoi m-am angajat la o alta ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)