avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Functie de baza la contract de munca cu o ora
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Functie de baza la contract de munca cu o ora

daca o persoana are contract de munca cu o ora, nu mai este angajata la nici o alta firma,poate fi trecut aici cu functia de baza,sa beneficieze de deducerea personala?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:15, 20 Februarie 2014
1. Daca o persoana are mai multe locuri de munca in acelasi timp functia de baza este acolo unde alege persoana in cauza, indiferent de programul de lucru (cu timp normal sau partial de lucru).

2. In cazul prezentat de dvs., fiind vorba de un singur loc de munca, acesta este si locul de munca de baza, chiar daca este vorba de un program cu o ora pe zi.
multumesc
Normele de aplicare a Codului Fiscal:

105. Deducerea personala nu se fractioneaza in functie de numarul de ore in cazul veniturilor realizate in baza unui contract de munca cu timp partial, la functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala la ctr. de munca cu 2 h/zi SOLEI SOLEI Buna ziua, Am un angajat cu contract de munca cu norma de 2h /zi si 40 h/zi cu functia de baza la aceasta societate. Doresc sa stiu daca acesta beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala timp partial angelica_mariana angelica_mariana buna, ma poate ajuta cineva in legatura cu deducerea personala a unui angajat cu timp partial la doua societati? in codul fiscal la art 56/ norme ... (vezi toată discuția)
Deducere salariu nushu nushu Angajatorul are dreptul sa imi refuze deducerea salariului? Am un copil iar sotia este in concediu postnatal. Daca nu, atunci ce pot sa fac. Multumesc, Eugen (vezi toată discuția)