avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala la ctr. de munca cu 2 h/zi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala la ctr. de munca cu 2 h/zi

Buna ziua,
Am un angajat cu contract de munca cu norma de 2h /zi si 40 h/zi cu functia de baza la aceasta societate. Doresc sa stiu daca acesta beneficiaza de deducere personala?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:13, 20 Februarie 2014
Da, in valoare de 250 lei.
Ea nu se fragmenteaza, se acorda integral si la program redus de lucru.
Va multumesc. Am vrut sa ma asigura ca nu am gresit cand am calculat impozitul pe salariu.
O zi buna.
Normele de aplicare a Codului Fiscal:

105. Deducerea personala nu se fractioneaza in functie de numarul de ore in cazul veniturilor realizate in baza unui contract de munca cu timp partial, la functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala timp partial angelica_mariana angelica_mariana buna, ma poate ajuta cineva in legatura cu deducerea personala a unui angajat cu timp partial la doua societati? in codul fiscal la art 56/ norme ... (vezi toată discuția)
Functie de baza la contract de munca cu o ora lungus lungus daca o persoana are contract de munca cu o ora, nu mai este angajata la nici o alta firma,poate fi trecut aici cu functia de baza,sa beneficieze de deducerea ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale crisulic crisulic Buna am si eu o intrebare: un angajat si -a schimbat locul de munca de la jumatatea lunii mai 2012, s-a angajat cu timp partial de munca (6ore) dar nu a ... (vezi toată discuția)