Si eu cred ca asa e cel mai bine desi pierd mult.Nu cred ca as mai avea incredere in masina dupa ce lonjeroanele au fost atinse.Vedem ce ofera Astra la dauna totala si daca se ajunge acolo in primul rand .
Masina noua a fost 80000.Eu am cumparat-o din Germania din reprezentanta de la buy back cu 30000E.Nu stiu cum fac cei de la astra calculele.Am toate foile de la Porsche in care scrie clar ca masina e impecabila la fiecare service facut ,ultimul acum o luna de zile.Cei de la Maff imi sunt prieteni apropiati deci nu imi fac probleme ,atata tot ca sunt convinsa - nimeni nu repara aceasa masina ca Porsche!Reparatia au spus cei de la Porsche ,dupa ce au privit masina superficial ,ajunge undeva la 25000E.Depinde cum se prezinta si dedesubt .
Eu sunt scarbita si de Astra si de Porsche .Ani de zile la masinile pe care le-am detinut ,am facut service doar la Porsche Pipera.Bani multi in conturile lor.Nu mai conteaza,stiu ca nu au nici o obligatie.Am dus masina la cineva cunoscut (Maff Exclusiv),ei lucreaza mereu cu Audi Porsche Bmw etc.Acum trebuie sa aflu exact costul reparatiei si daca mai merita reparata.Ambele lonjeroane sunt atinse ,masina este din aluminiu deci nimic nu se poate indrepta .Totul trebuie schimbat.Si da sunt de acord ca reprezentanta lucreaza cel mai bine dar nu ma primesc decat daca platesc eu.
Porsche a cerut azi procent pentru a spune cu exactitate paguba mașinii.undeva la 2000 euro cer doar pentru constatare.Am luat masina de acolo.Este acum la un alt service auto Maff.Aici se va face constatarea exactă împreuna cu inspectorul de la Astra.stiu ca Porsche nu are obligația sa accepte ,pana la urma este o companie privată.Costul este unul imens pentru a repara masina ,cam 25000 mii de euro.si probabil nu o sa mai fie aceeași masina niciodată.ma întreb daca nu e mai bine sa fie data paguba totala?am îndoieli mari ca Astra ne va da banii vreodată.voi merge si la un avocat specializat.va multumesc pentru răspunsurile de pana acum si va țin la curent.
Buna ziua
Pe data de 15.11.2014 sotul meu a avut un accident.Din fericire ranile au fost superficiale.Astepta sa faca stanga impreuna cu alti participanti la trafic asigurandu-se ca se pune rosu la soferii care veneau din dreapta.Cand acest lucru sa intamplat a inaintat 5 m si o Dacia Logan a intrat brutal in el.A trecut pe rosu clar ,ulterior politia aratand camerele din interesctie.Dovada e foarte clara ,politia la gasit vinovat ,a suspendat permisul acestuia ,amenda etc.Asigurarea bineinteles la Astra.Pe langa socul accidentului ,acesta a fost socul nr 2.
Mentionez ca masina este un audi a 6 2012 .Paguba in mare ,fara sa se uite cei de la Porsche sub capota sau sub masina este de 25000 mii de euro.Cei de la Porsche refuza sa repare masina deoarece cei de la Astra le datoreaza f multi bani.O repara doar pe banii nostri si apoi noi sa ne intelegem cu Astra .Evident nu avem banii.Imi pierd speranta ,dosarul nici nu a inceput bine si eu imi pierd speranta.Va rog ajutati-ma cu orice sfat.Ce drepturi am ?
(roti rupte ,airbag-uri sarite,ambele aripi,faruri,capota etc)