multumesc mult pentru raspuns. Conform articolelor pe care mi le-ati invocat, pot face acest atac, deoarece instanta "a omis să cerceteze vreunul dintre motivele de casare invocate de recurent în termen" (art 503 pct.3). La fel, conform 509 pct 1. :"1. s-a pronunțat asupra unor lucruri care nu s-au cerut sau nu s-a pronunțat asupra unui lucru cerut"
Am contestat faptul ca nu am putut aplica la pozitiile vacante ale companiei, desi normele si regulamentele interne (parte ale contractului de munca) prevedeau ca toate pozitiile vacante sa fie publicate pe Intranetul companiei pentru a se asigura dreptul la sanse egale de a ocupa posturile respective. Posturile vacante NU au fost ocupate conform regulamentelor, ci s-au dat fara concurs, unor anumite persoane din anturajul conducerii companiei. Am invocat incalcarea de catre companie a regulamentelor impuse chiar de ea, deci o incalcare a legii partilor.
Instantele au ignorat acest aspect, in schimb mi-au dat un raspuns de genul: "compania este libera in a-si selecta personalul si justitia nu poat interfera in deciziile companiei". Eu sunt de aacord cu acest lucru, daca macar ajungeam la SELECTIA pentru acele posturi, ori mi s-a ascuns existenta posturilor vacante.
- am pierdut in prima instanta un litigiu de munca, motivatia judecatorului de la Tribunal continand argumente la chestiuni pe care eu NU le contestasem, in schimb NU mi s-a dat un raspuns pe ceea ce contestasem de fapt. Motivatia am primit-o dupa 7 (sapte) luni si o saptamana de la momentul in care s-a dat decizia in sedinta de instanta.
- am atacat la Curtea de Apel, insa s-a intamplat exact acelasi lucru, neprimind o motivatie care sa trateze chestiunea contestata de mine.
Tinand cont ca, practic, NU mi s-a judecat cauza ridicata in cele 2 instante de judecata, ce pot face in acest caz?