avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate TutunaruAndrei

Activitate TutunaruAndrei

Răspuns la discuția Evacuare imobil DAPP
Nu am specificat absolut nimic despre buna sau reaua credinta. Din ceea ce stiu insa, respectiva persoana a suferit un infarct destul de grav recent. Apoi, am specificat faptul ca exista poprire pe salariul persoanei ,pentru datoriile de la administratie.Deci banii vin acolo. . Chiria s-a adunat undeva la 700 Ron, chiriasul fiind in imposibilitate de plata datorita spitalizarilor recente.Buna credinta exista din partea chiriasului. Bunul simt nu are de-a face, ceream o parere.Avizata. Sfat. Va multumesc oricum pentru sfaturile dumneavoastra, chiar daca sunt inutile. Astept altele mai avizate. Multumesc !
Buna ziua. As dori o parere/opinie. Care ar putea fi caile de atac pentru un chirias care a fost dat in judecata de DAPP pentru recuperarea restantelor si evacuarea din imobil. Cat dureaza procedura de evacuare in mod normal? Chiriasul are datorii atat la intretinere ( administratia blocului) , pentru care i-a venit poprire pe salariu cat si la chiria DAPP. Cei de la DAPP refuza reinoirea contractului cu chiriasul. Va multumesc.
Va multumesc mult pentru aceste informatii!
Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. Cum ar putea un muncitor in constructii in Cipru sa isi recupereze pe cale legala restantele salariale? Mentionez faptul ca lucreaza in conditii legale acolo.Angajatorul a fost de acord cu faptul ca este restant si a cuvenit la plata restantelor salariale, dar timp de 5 luni nu a initiat nici o procedura pentru plata acestora.Exista un termen limita legal in UE pentru plata restantelor salariale? Care ar fi cea mai buna solutie pentru acest muncitor? Multumesc !