avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate COSEREASORIN

Activitate COSEREASORIN

Buna seara, in anul 2008 am avut o poprire pe salariu figurind ca girant al unui fost coleg ce mi-a falsificat semnatura si s-a folosit de o copie de pe buletinul de identitate obtinuta de la serviciul de atunci pentru a ridica de la o firma diverse produse cu credit de la o BANCA;executorul bancar de atunci mi-a comunicat suma, am avut poprirea pe fluturasii de salariu,pina cind, la mesajul trimis de EXECUTOR la serviciul din momentul respectiv DE OPRIRE A POPRIRII ,nu mi s-au mai oprit bani.
Acum 2(doua ) luni au inceput sa ma pistoneze cei de la APS ca as mai avea de plata o suma;mentionez ca le-am furnizat celor de la APS adresa TITULARULUI CREDITULUI, le-am trimis si CEREREA DE INCETARE A POPRIRII trimisa de EXECUTORUL JUDECATORESC la servici dar TOT MA PISTONEAZA. Nu vreau sa mai platesc pentru altii si pentru greselile altora .
APSU-L spune ca s-a transferat sau ca a fost rascumparata urmarirea, (parca cesionata) de la banca catre ei.Am fluturasii si cererea de oprire a popririi de le serviciul de contabilitate a firmei unde lucrez si nu as mai vrea o poprire.

MULTUMESC , daca se poate sa ma ajute cineva.X-(X-(X-(