Locuiesc intr-un bloc, la parter. Problema este ca recent am inceput renovarile in baie si am descoperit ca coloana de apa rece este groaznic de avariata, astfec ca apa se infiltreaza in pereti, mucegai, glet cazut si a.m.d.
Asociatia nu are chiar nici o obligatie in acest caz ? Este comuna, totusi. Nu stau sa ma tiganesc cu ei, dar vreau sa stiu care este legea si eventual voi pastra bonuri si voi pastra dovezi in acest sens, ca atunci cand apare o problema tot asa de comuna, sa le raspund cu aceasi moneda.
Asta este suma pe care o ofera casa de pensii si pe care o primeste orice alt orfan. Stiu. Dar pe langa asta primesc si suma de 100 de lei din partea casei de pensii MAI. Legat de aceasta suma, mama mea a fost intrebata ce suma solicita in instanta la procesul de judecata de la vremea respectiva. Ea a ales suma cea mai mica din motive morale. Poate fi solicitata marirea acestei sume ?
In urma cu 10 ani, tatal meu a decedat in urma unui accident rutier cauzat de o autoutilitara M.A.i. Eu sunt beneficiarul unei pensii de urmas de 100 de lei din partea casei de pensii M.A.I. Intrebarea mea este: pot solicita in vreun fel marirea acestei pensii ?