Am de gand in urmatoarele zile sa cumpar un apartament de la cineva cunoscut pe un site de anunturi online Cand am fost la notar impreuna cu vanzatorul pentru a depune actele pentru cartea funciara am vazut ca el a obtinut apartamentul in urma unei adjudecari la o licitatie in luna iulie Lucrul acesta imi era necunoscut pana atunci Intrebarea mea este : pot risca sa fiu dat in judecata si eventual sa pierd apart (impreuna cu banii dati ) in fata fostilor proprietari in urma unei contestatii facute de ei Am cautat pe net, si mi a confirmat si notarul ca acea contestatie trebuia depusa in termen de 30 de zile de la adjudecarea apart Eu nu am gasit si nici notarul vreo contestatie depusa, dar mi a spus ca mai multe detalii o sa vad vineri 28 noiembrie cand primesc extrasul de carte funciara si ca ar trebui sa apara acolo Prea multe nu ma pricep la acte de vanzare cumparare de asta intreb Dar totusi exista vreun pericol sa fiu dat in judecata si sa pierd? Daca stiam de la inceput nu cred ca m as mai fi complicat dar pretul e foarte bun si parca nu l as pierde Mentionez ca nu am semnat niciun doc. pana in prezent si pot oricand sa ma retrag De asemenea imi puteti spune la ce documente trebuie sa fiu mai atent (excesiv) in efectuarea tranzactiei ? Va multumesc !