avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate Ion_Bara

Activitate Ion_Bara

Răspuns la discuția Radiere auto
Multumesc. Am certificatul de grefa (fac cateva copii color) si asa voi proceda. Dar in baza carei legi se actioneaza asa? ... Daca stiti va rog!
Răspuns la discuția Radiere auto
Odata ce ai platit, nu prea mai vezi banii inapoi. Iti compenseaza viitoare taxe si impozite... iar mai faci cereri... trec lunile... samd.OUG 195/2002, art. 118 (2) "Plangerea suspenda executarea amenzilor si a sanctiunilor contraventionale complementare de la data inregistrarii acesteia pana la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti"
Discuție Radiere auto
In luna iulie 2014 am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o in justitie.(sunt in proces). Am distrus o masina pe care vreau sa o radiez din circulatie, dar de la primarie nu vor sa o scoata din evidenta (nu-mi elibereaza certificatul fiscal), pana nu platesc amenda de 270 lei. Eu nu vreau sa platesc, deoarece 99% cred ca o sa castig procesul si chiar daca il pierd pot plati jumatate din minim (90 lei) in termen de 48 ore de cand se pronunta hotararea judecatoreasca. ce ma sfatuiti sa fac?