Buna,cat poate dura un divort in situatia in care sotul e plecat din tara,la termene nu vine si sunt copii minori?Unde trebuie citat dc nu cunosc nici macar orasul unde e stabilit? In cat timp se finalizeaza procesul?Multumesc.
Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa faca celalalt primul pas?Multumesc.
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urm.problema:anul trecut in cadrul unui proces (nulitate act)am cerut ajutor judiciar.Deoarece nu m-am incadrat la termen cu procurarea actelor,s-a anulat procesul respectiv.Acum,dupa un an primesc o hartie de la instanta prin care sunt instiintata ca trebuie sa platesc taxa aceea de ajutor public.Este in regula?
buna ziua,vreau sa cumpar un apartament care e in stadiul de constructie.Proprietarul are o ipoteca pe terenul unde se construieste blocul.Notarul m-a instiintat de situatie(ca e ipoteca,ca nu prea are acte de la constructor),dar tin neaparat sa cumpar deoarece e foarte ieftin si pe deasupra pot plati in rate.La ce riscuri ma expun?Ce ar trebui sa fac sa am o garantie cat de cat?Sigur,ideal ar fi sa cumpar un imobil cu CF dar n-o sa-mi permit niciodata si decat sa stau in chirie mai bine il cumpar pe acesta.Ce parere aveti?Multumesc frumos