Multumesc ! Se poate lua ca proba discutia scrisa de pe facebook si numarul de telefon la parchet cand depun plangerea ? Am un martor care m-a auzit cand vorbeam la telefon cu aceasta pesoana, cand am primit amenintarile.
Povestea e cam asa... acum cateva luni am cunoscut un barbat pe facebook. El muncea la un parc auto din Germania(dar banuiesc ca era bisnitar de masini in Romania). Am discutat diverse lucruri , pana ne-am imprietenit. Am vorbit la telefon de multe ori . incepusem sa ne placem. chiar am devenit mai intimi. Acum 1 luna trebuia sa ne intalnim in Bucuresti. dar nu a putut sa vina . Am continuat sa vorbim la telefon si pe facebook. Tot ca prieteni. Pentru ca doream sa imi cumpar o masina, i-am cerut sa imi gaseasca o masina in Germania. El a vorbit cu alti patroni de masini, pentru ca doream o masina mai ieftina. El vindea masini mult mai scumpe acolo(asa imi povestea). Mi-a dat poze cu doua masini. Am ales una din ele , bazandu-ma pe faptul ca el mi-o aduce si o vad si o cumpar. Dar, mi-a cerut un acont de 800 euro.
Eu nu aveam banii in cont, ca sa ii pot trimite lui. Dar am facut greseala sa fiu de acord cu faptul ca poate veni un amic de a lui sa facem o hartie de mână cu acest acont +buletine sau sa mergem la un notar a doua zi. Am vorbit cu rudele mele si m-au sfatuit ca nu e bine ce fac. Eu m-am razgandit intre timp. A doua zi, i-am spus ca nu mai vreau masina si ca nu am incredere in el. El spune ca deaja a cumparat masina ( 3000 e) si ca ma joc cu cine nu trebuie. Apoi m-a sunat foarte nervos si a inceput sa ma ameninte, dupa ce l-am refuzat cu masina. Sunau cam asa ceva amenintarile; ,, Pai tu crezi ca sa nascut omu care sa isi bata joc de mine
Sunama nu urgent foarte urgrnt
Daca tii la linistea ta O sa regreti amarnic ce ai facut
Jur pe viata meaMa pisi pe banii tai
O sa afle toata familia si colegii tai ce tarfa esti
Ai sa vezi
Te-ai jucat cu cinr nu trebuie domnaaa draga
O sa ma implori sa te las in pace
Ai sa vezi,, Aceasta convorbire exista in privat pe facebook. Atata dovada am ! Îmi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea telefonica. De fapt nu stiam cum reactioneaza. Acum tot ma suna cu nr . privat. Cred ca este el. La telefon m-a amenintat ca in 2 luni nu mai am serviciu. Eu lucrand la scoala. Pe facebook cred ca el are un cont fals. Mi-a spus ca ma desfiinteaza! Am un copil si sunt singura. Îmi este frica ! Va rog sa imi spuneti ce pot face ! Va implor !
ce trebuie sa fac in cazul cand primesc amenintari pe facebook si pe telefon de la persoane despre care nu cunosc multe lucruri ? unde sa ma adresez ? pe facebook am blocat , dar amenintarile scrise si verbale inca sunt. imi este frica!