Buna ziua. Multumim de raspuns. Am uitat insa sa mentionez ca suntem infiintati de anul acesta si suntem in cautarea unui contabil care sa ne ajute cu bilnatul la sfarsit de an, dar as vrea sa ne pregatim intre timp cu documentele necesare.
Buna ziua.
M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact cum se procedeaza cu toate documentele la sfarsit de an, ce anume trebuie sa prezentam, pe ce putem cheltui bani si in ce conditii.
De exemplu, pot cheltui bani pentru cazare si mancare pentru voluntari? Daca da, atunci ar trebui sa prezint un buget semnat si stampilat pentru fiecare actiune/ evenimnet cu ocazia caruia am cheltuit bani sau e suficient sa prezint chitante si facturi?
Multumesc
Buna ziua. Ma confrunt cu cateva nelamuriri de ceva vreme #-o :)si m-as bucura sa aflu ceva raspunsuri, idei.
1. As dori sa intreb daca intr-un ONG are drept de semnatura doar persoana juridica? Vicepresedintele numit in statut ca indreptatit sa semneze orice document spre inffintarea ONg-ului are drept de semnatura sub stampila daca nu este persoana juridica? Este posibil sa aiba drept de semnatura 2 persoane in acelasi timp? Daca da, in ce conditii?
2. Pentru ce tipuri de activitati in spatii publice avem nevoie de autorizatia Primariei si pentru ce tipuri de activittai nu avem nevoie?
3. In cazul ONG-urilor, cum este cu semnatura digitala? Am putea avea? In ce conditii?
Multumesc mult :)