avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cotizant CAS si CASS cu 2 surse de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cotizant CAS si CASS cu 2 surse de venit

Buna ziua. Daca sunt angajat si am cabinet individual, trebuie sa platesc cotizatia CAS si CASS din ambele venituri?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dianex Serv SRL , Contabil 16:37, 26 Noiembrie 2014
Trebuie sa plati CASS pentru ambele venituri. CAS nu trebuie sa platiti, decat ca salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri în 2023 din pfi și dobanzi. cum platesc cass? dannuca dannuca CASS pt venituri din PFI, dobânzi/sunt si Salariat Buna seara! În 2023 am obținut venituri din PFI (Cabinet individual) și din dobânzi (cont ... (vezi toată discuția)
Cabinetul medical individual - medicina de familie - trebuie sa platim conforn ordonantei 58/2010 ? lucian50 lucian50 Buna seara, Am un cabinet medical individual, medicina de familie, cu un singur salariat. Platitor de IVG, sanatate si CAS (31,3 %) lq un contract de ... (vezi toată discuția)
Anaf decizie pt plata cass pe 2012! kenedy kenedy Am primit de la ANAF o decizie pt plata CASS pe 2012 referitoare la dobinzile din banci pt salariile obtinute in Rusia. Mentionez ca in 2012 am lucrat in Rusia ... (vezi toată discuția)