Multumesc frumos pentru raspuns, la mine nu este nicio greseala la fratele meu dupa ce este trecuta corect adresa imobilului, mai este trecut un sat ramas probabil din greseala de la o alta hotarare, si tot la el este o parcela trecuta de doua ori. Dar daca la mine este corect, nu ar trebui sa-mi elibereze certificatul de rol? Multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema. In urma unui proces de succesiune partaj, iesire din indiviziune am o Hotarare Judecatoreasca definitiva si irevocabila obtinuta in anul 2012, prin care mi se atribuie mai multe parcele de teren. Acum, cand vreau sa vand o parcela, secretarul de primarie, nu au vrut sa semneze certificatul de rol spunandu-mi ca Hotararea judecatoreasca -definitiva si irevocabila- nu este corecta in sensul ca apar greseli de redactare:imobilul , ce revenit fratelui meu ( deci nu mie !) este trecut in alt sat, si tot la el cand s-a facut totalul terenului acordat s-a trecut corect dar defalcat o parcela a fost trecuta de doua ori. Toti trei fratii suntem trecuti pe aceeasi hotarare, la mine si la sora mea este corect.Ce pot sa fac? Pot sa fac plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei Hotarari Judecatoresti? Multumesc!