avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca gresita?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca gresita?

Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema. In urma unui proces de succesiune partaj, iesire din indiviziune am o Hotarare Judecatoreasca definitiva si irevocabila obtinuta in anul 2012, prin care mi se atribuie mai multe parcele de teren. Acum, cand vreau sa vand o parcela, secretarul de primarie, nu au vrut sa semneze certificatul de rol spunandu-mi ca Hotararea judecatoreasca -definitiva si irevocabila- nu este corecta in sensul ca apar greseli de redactare:imobilul , ce revenit fratelui meu ( deci nu mie !) este trecut in alt sat, si tot la el cand s-a facut totalul terenului acordat s-a trecut corect dar defalcat o parcela a fost trecuta de doua ori. Toti trei fratii suntem trecuti pe aceeasi hotarare, la mine si la sora mea este corect.Ce pot sa fac? Pot sa fac plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei Hotarari Judecatoresti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: M08 , utilizator 11:46, 27 Noiembrie 2014
Solicitati un raspuns scris al primariei. Dv. considerati ca e corecta hotararea? Caci noi nu stim cum stau lucrurile si nu avem de unde sti daca e vreo greseala in ea sau daca are dreptate functionarul.
Multumesc frumos pentru raspuns, la mine nu este nicio greseala la fratele meu dupa ce este trecuta corect adresa imobilului, mai este trecut un sat ramas probabil din greseala de la o alta hotarare, si tot la el este o parcela trecuta de doua ori. Dar daca la mine este corect, nu ar trebui sa-mi elibereze certificatul de rol? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de a face- pretentii- fata de o superficie data de judecatorie atacabila? IONELCI IONELCI Buna ziua, am si eu o problema mai speciala. In 2007 fratele meu C.G. m-a dat in judecata pe mine C.I. si pe mama noastra C.V. pentru a iesi din ... (vezi toată discuția)
Am pierdut un teren în instanță, dar noul proprietar nu l-a trecut pe numele lui la impozite și taxe, prin urmare plătesc în continuare impozit. ce se poate face în acest caz? robert-ovidiu robert-ovidiu Parintii mei au mostenit un teren de la un unchi de al tatalui, terenul a fost inscris in primarie din 1997 pe numele unchiului, dupa moartea acestuia au ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)