Buna dimineata,
In data de 17 anul curent am facut cere de demisie cu data de 19 .11.2014conform prevederilor legale art 55 litera b din codul muncii.
Angajatorul nu a semnat si nu a fost de acord cu semnarea acstui act motivand urmatoarele:" rog sa respectati prevederile contractuale "si va astept in data de 19 .11.2014 sa avem o" discutie deschisa" .In data de 19.11.2014 am intrat in posesia concediului de odihna pe o perioada de 10 zile calendaristice .Am sunat angajatorul sa anut ca incepand cu data de 19 anul curent am coccediu medical si mi sa raspuns cam asa:"nu va platesc acest concediu si am sa va semnez cererea de demisie ,unde este ? daca nu o gasesc am sa va rog sa veniti sa fac-ti alta cere conform art 55 litera b din codul muncii.
intrebarea este urmatoarea : dpdv legal care dintre noi este" acoperit "in conditii in care cererea de demisie a primit ordin de inregistrare 221 si ulterior mi sa eliberat adeverinta de salariat cu nr de inregistrare 222?am dreptul sa fac plangere si sa castig acest proces?CM a survenit in urma unui conflict de munca si a unui program sustinut de cel putin 7 zile lucratoare de cel putin 12 ore lucratoare zilnic fara nici un fel de recompensa materiala.
Cu respect si consideratie .
Astept un raspuns di partea dumneavoastra .