Va multumesc mult, acum stiu macar ca nu voi fi nevoita sa stau ancorata in aceasta situatie cine stie pana cand.Mi-as dori sa mai am puterea sa ma descurc ca altadata, dar voi vedea. O seara buna
As vrea sa limitez cheltuielile prin vanzarea casei nu sa o pastrez numai pt mine.Va multumesc pt raspuns, desi nu am inteles, sulta inseamna ca i-o voi plati cand va aparea, daca va mai aparea, si eu dupa partaj pot vinde fara el?Altfel m-ar costa inutil costurile cu partajul
M-am gandit la a lua pe cineva in gazda, o fata, doua,dar in zilele de azi , imi este cam teama .Iar sa ma mut eu in chirie, scuzati-ma, am muncit pt aceasta casa, respectiv bunurile din ea, 30 de ani, cum sa le las si sa plec, pt ca el este iresponsabil. Am zis ca l-am dat disparut , deoarece a plecat dimineata la serviciu si seara nu a mai venit acasa, asta in urma cu 10 luni.Spuneti-mi va rog daca la divort pot face partaj sa pot vinde fara el
Sotul m-a parasit, plecand in alta tara respectiv la alta femeie.Am facut o sesizare la politie privind disparitia de la domiciliu, desi stiu unde este, ca si tara, dar nu m-a sunat niciodata,deci nu ii am nr de tel, in schimb am ramas cu responsabilitatea unui apartament cu 3 camere,cu costuri prea mari, pt mine neavand serviciu si o varsta de 52 ani. Va rog dati-mi un sfat, cand dau divortul pot face si partajul ca ulterior sa pot vinde,fara el? altfel risc ca datoriile la intretinere sa duca la pierderea locuintei