avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate mirelasiluca

Activitate mirelasiluca

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Stiu ca ii permite legea sa imi asigure cele necesare la copil si in natura, insa un iaurt, o punga de pufuleti, un piept de pui si o bluza si eu pot sa ii cumpar, de aceea mi-ar fi mai de folos banii, pentru ca daca eu raman fara bani, ce fac pana se hotaraste el sa vina in tara? Cu toate ca are cine sa ma ajute, e totusi copilul lui si vreau macar financiar sa isi asume responsabilitatea fata de fiul lui, pentruca, ca si tata lasa enorm de mult de dorit!
Oricum va multumesc de sfaturi! :-)
Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de pensia alimentara! Am un copil cu un baiat de care m-am despartit in luna iunie a.c. am discutat de doua ori cu el in legatura cu acest aspect (pensie), insa nu este de acord cu niciun chip sa imi dea banii pentru copil. In schimb, a zis ca imi cumpara tot ce am nevoie la copil,insa bani nu vad de la el. Acum, intrebarea mea este : cum as putea sa procedez sa obtin pensia alimentara de la el fara sa apelez la calea legala, deoarece nu-mi permit, si in conditiile in care tatal copilului nu se prea intereseaza de copil nici cand este acasa, nici cand este la munca, acesta muncind in strainatate? Va multumesc anticipat!