avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters338154

Activitate ContSters338154

Răspuns la discuția Buna seara,
O sa incerc la itm,dar nu a-s vrea sa-mi dezvaluie identitatea,k mi-e ca ma pune pe liber si raman si fara amaratii astia de bani care-mi ajung 2 zile dupa ce-mi platesc darile...:))):O
Discuție Buna seara,
Domne,cui trebuie sa ma adresez sa:
~aduca la cunostinta patronului meu ca eu nu am nici o vina ca el nu are angajati suficienti si din aceasta cauza eu am zile de concediu neefectuate din 2013,iar el nu-mi da nici banii pe ele si nici concediu nu-mi da,spune ca le-am pierdut;
~ma cheama la munca in zile nationale si nu ma plateste dublu,dar nici zi libera nu-mi da in urmatoarele 30 de zile;
~am minimul/economie,imi da 1000 in mana dar plateste stagiul de cotizare la 900;
~doresc sa fac o sesizare la o institutie capabila sa aplice legea nu sa se targuie cu patronul,sa vina in control si sa vada si sa aplice LEGEA!!!
Ca degeaba mai exista codul muncii,daca nu e respectat de patron,unde e lege nu ar trebui sa fie loc de tocmeala.
Ca datorita unora ca mine si-a estins afacerea,si-a deschis service,luandu-mi mie dreptul si neplatindu-mi cotizatia reala,vreau sa fiu respectat si protejat si sa imi primesc dreptul ce-mi revine prin lege in tara asta daca se poate!!!!
Vreau ca acea institutie sa-l ia pe nepregatite,nu sa-si anunte vizita si sa nu fie loc de tocmeala visavis de CODUL MUNCII!!X-(