Buna ziua,
Va solicit sprijin in urmatoarea speta: am girat o persoana care a angajat un credit la Banca Carpatica in 2006. O perioada titularul a platit creditul, apoi a inregistrat restante. Un timp am fost notificata de banca, in calitate de girant, apoi nu am mai primit notificari. Anul trecut (2013) am primit din partea unui executor judecatoresc, la solicitarea SC CARPATICA ASIGURARI SA, o instiintare de executare silita - nr.dosar executare 1119/ 06.12.2013. Intre timp am aflat ca titularul creditului a decedat in Germania (data decesului 31.12.2013). Am facut rost de Certificatul de deces al titularului de la Primarie, am contactat un avocat, am instiintat prin intermediul acestuia executorul judecatoresc ca titularul a decedat si am cerut in instanta (Dosar nr. 27410/193/2013 Judecătoria BOTOȘANI) contestaţie la executare si suspendare executare silita, incercand, la sfatul avocatului, sa ma indrept impotriva mostenitorilor legali ai titularului defunct (acesta are o fiica care detine in proprietate o casa - am extras CF ca dovada in acest sens). Apoi am primit de la avocat, un raspuns pe mail, in care mi se comunica ca mi-a fost respinsa contestatia. Apoi, in 29.04.2014 am primit de la B.E.J. infiintare de poprire pe salar. Pentru ca aceasta poprire imi afecta situatia financiara lunara, si avand imprumuturi personale, nu ma mai puteam descurca financiar, am ales sa fac un credit si sa platesc integral suma executorului judecatoresc.
Va rog mult sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa sa recuperez suma de bani achitata executorului judecatoresc si daca pot afla in vreun fel daca mostenitorul legat al titularului defunct - fiica acestuia - a acceptat succesiunea (nu stiu daca gresesc, insa cred ca acceptarea succesiunii de catre mostenitor inseamna si plusuri si minusuri). Daca mai am vreo sansa, va rog sa ma indrumati cui trebuie sa ma adresez si ce actiuni trebuie sa intreprind.
Va multumesc.