avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel98

Activitate gabriel98

patrascu razvan a scris:

Da, despagubirile se acordă şi în cazul în care cel care conducea vehiculul, răspunzător de producerea accidentului este o altă persoană decât asiguratul.

multumesc, o zi buna
patrascu razvan a scris:

Despagubirile sunt suportate de societatea de asigurare cu care ati incheiat RCA.

chiar daca masina nu este inscrisa pe numele meu? este pe numele unei rude inscrisa masina si facuta asigurarea.
mai am o intrebare pentru dumneavoastra, ati zis ca pot sa raman fara masina, de ce? multumesc
si ar putea sa mi ceara o suma din aia nesimtita de sute de milioane pentru 2 3 zile de ingrijiri? multumesc
salutare, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni nu foarte rau, am dus persoana la spital si din fericire a scapat cu doar cateva vanatai, tin sa mentionez ca nu am consumat alcool, nu am avut viteza doar am fost neatent o secunda, nu am atecedente. politia a zis ca o sa mi se faca dosar penal cu clasare si a mai zis ca daca fata scoate certificat medicolegal o sa i se dea 2 3 zile de ingrijiri. ce inseamna dosar penal cu clasare? si ce ar putea sa mi faca in acest caz? multumesc frumos