avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate dalydaandreea08

Activitate dalydaandreea08

Buna ziua, implinesc 54 ani in 25 martie si am cotizat 35 de ani si6 luni , pot beneficia de pensie anticipata partiala ? Daca da, puteti sa imi spuneti de cand ? Va multumesc !
Răspuns la discuția concediul medical-ccc-somaj
Multumesc din suflet ! Acum stiu pe deplin tot ce ma interesa! Sanatate si sarbatori fericite va doresc!
In 8 ianuarie imi vor face angajarea ptr 1 zi ..apoi desfintarea postului si preavizul de 20 zile... Cred ca data incetarii cim va fi in jur de 30 ian...cand se termina preavizul. Daca greseec sa ma corectati va rog.multumesc
Va multumesc mult.in mare parte am inteles.insa in cazul meu se vor lua la calcul ultimele 24 luni dinaintea nasterii nu? Cei de la somaj nu stiu ce sa zica...o doamna mi-a comunicat ca ultimele 12 luni dinaintea nasterii se iau...luni care in mare parte le-am avut ca si concediu modeical si ca nu beneficiez de somaj. Pe cand daca se iau ultimele 24 luni inaintea nasterii beneficiez intrucat cumulez 12 luni lucrate chiar peste. Deci cate luni in urma se iau la calcul inainte de nastere 12 sau 24? Multumesc.
Buna ziua. Ma Scuzati de indrazneala de a va deranja cu mailul meu insa as dori daca se poate sa ma lamuriti cu o chestiune. In 08.02.2013 am nascut.inainte de nastere am avut concediul medical cu risc sarcina cam 220 zile aproximativ.am intelrs ca atunci cand fata face 1 an si 11 zile,a doua zi trebuie sa incep lucrul intrucat tatal nu poate sta o luna acasa.insa as dori somaj..cei de la servici sunt deacord insa nu stiu daca pot beneficia de somaj. Zilele de concediu medical se iau in calcul la somaj? Ultimele 12 sau 24 luni inainte de nastere se iau in calcul ptr somaj? Mentionez ca am lucrat 24 luni inainte de nastere.Deci ma incadrez ptr dosarul de somaj? Si ultima indemnizatie cand o voi lua?Multumesc din suflet