avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate nicusor91

Activitate nicusor91

Răspuns la discuția Clasare dosar permis
Permisul stiu ca vine unde am domiciliu in Buzau nu are cum sa fie in Arad dupa 1 an de zile

Pai s-a emis pe data de 08.11.2014 acea hotarare!Deci au trecut acele 20 de zie fiind zile lucratoare

s-a dispus clarea dosarului si neinceperea urmaririi penale!

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți mesaje consecutive sau cu majuscule. Mulțumesc!]
Am inteles doamna avocat dar as dori sa stiu ce urmeaza sa fac cu acea hotarare venita de la parchet din Arad!Sa ma duc acolo cu ea sa-mi dea vreo decizie finala ca nu s-a depus nicio plangere sau ma duc la mine la politie si imi ridic permisul?

Am dovada fara drept de circulatie si acea hotarare!Altceva nu trebuie sa mai fac decat sa merg cu ele la politie si sa imi ridic permisul?

Persoana respectiva nu a depus si nu depune plangere nici macar o declaratie nu a dat la politie in aceasta perioada de 1 an !Nu a avut pretentii nu a vrut absolut nimic!
au trecut acele 20 de zile doar ca eu nu sunt in tara si de asta intreb ca nu stiu unde sa ma duc mai intai la Arad sau la mine in Buzau!O sa-mi recuperez permisul sau trebuie sa mai astept?Politia din buzau poate sa-mi dea permisul pe baza acelei hartii primite de mine de la parchet?multumesc
Buna ziua!Am si eu o rugamine daca stie cineva ce trebuie sa fac:Am avut un accident de masina in Arad,eu fiind domiciliat in Buzau iar acum dupa 1an de zile mi-a venit acasa (in Buzau) o hartie in care zice ca parchetu si politia au propus clasarea dosarului si ca trebuie sa astept 20 de zile sa nu se faca contestatie sau ceva de genu!Ce urmeaza sa fac?Sa merg la politia din Buzau pentru permis sau sa merg la parchetul din Arad cu acea hartie?Va multumesc