avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clasare dosar permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clasare dosar permis

Buna ziua!Am si eu o rugamine daca stie cineva ce trebuie sa fac:Am avut un accident de masina in Arad,eu fiind domiciliat in Buzau iar acum dupa 1an de zile mi-a venit acasa (in Buzau) o hartie in care zice ca parchetu si politia au propus clasarea dosarului si ca trebuie sa astept 20 de zile sa nu se faca contestatie sau ceva de genu!Ce urmeaza sa fac?Sa merg la politia din Buzau pentru permis sau sa merg la parchetul din Arad cu acea hartie?Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
nicusor91, utilizator
Mergeti la politia unde se afla permisul dar va mai dura probabil pana sa va dea permisul.
au trecut acele 20 de zile doar ca eu nu sunt in tara si de asta intreb ca nu stiu unde sa ma duc mai intai la Arad sau la mine in Buzau!O sa-mi recuperez permisul sau trebuie sa mai astept?Politia din buzau poate sa-mi dea permisul pe baza acelei hartii primite de mine de la parchet?multumesc
Partea nemulțumita poate face plingere impotriva soluției, la prim-procuror, si apoi si in instanta, impotriva soluției prim-procurorului. Permisul il veti ridica de la organele competente de la domiciliul Dvs.
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
Persoana respectiva nu a depus si nu depune plangere nici macar o declaratie nu a dat la politie in aceasta perioada de 1 an !Nu a avut pretentii nu a vrut absolut nimic!
Mergeti la politie cu ordonanta procurorului si cu dovada pe care o aveti de la politist cand v-a retinut permisul.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere auto neinmatriculat lucibz lucibz In luna iunie anul acesta pe raza municipiului Bucuresti mi-a fost intocmit un dosar penal in baza art. 85 pentru conducere auto neinmatriculat fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Accident auto stanciustefan stanciustefan Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)