Buna ziua!Am si eu o rugamine daca stie cineva ce trebuie sa fac:Am avut un accident de masina in Arad,eu fiind domiciliat in Buzau iar acum dupa 1an de zile mi-a venit acasa (in Buzau) o hartie in care zice ca parchetu si politia au propus clasarea dosarului si ca trebuie sa astept 20 de zile sa nu se faca contestatie sau ceva de genu!Ce urmeaza sa fac?Sa merg la politia din Buzau pentru permis sau sa merg la parchetul din Arad cu acea hartie?Va multumesc
Am inteles doamna avocat dar as dori sa stiu ce urmeaza sa fac cu acea hotarare venita de la parchet din Arad!Sa ma duc acolo cu ea sa-mi dea vreo decizie finala ca nu s-a depus nicio plangere sau ma duc la mine la politie si imi ridic permisul?
Am dovada fara drept de circulatie si acea hotarare!Altceva nu trebuie sa mai fac decat sa merg cu ele la politie si sa imi ridic permisul?
Buna seara am si eu o problema am condus auto cu numere roșii expirate mi sa dat cu renunțare la dosar penal sa mai suspenda permisul nu pot face nimic sa nu fie suspendat cu stima va rog o parere
Accident auto
stanciustefan
Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)