avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Marta1234

Activitate Marta1234

Răspuns la discuția Acceptare pasiva a mostenirii
Nu m-am exprimat eu corect . Cum te poate da cineva in judecata avand in vedere ca tu nu ai acte concrete pe acel teren( odata nu ai mostenirea , a doua terenul nu este intabulat), Se stie ca de multe ori cand sa faci intabularea descoperi f multe probleme in impartirea terenului.
Răspuns la discuția Acceptare pasiva a mostenirii
Din cate am inteles Anexa 24 (sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale)nu e act de proprietate si nu inlocuieste certificatul de mostenitor, Deci cum sunt dat in judecata pe ceva ce inca nu este al meu .
Parinti divortati din 85. Daca am scos anexa 24(dupa tata mort 2012} de la primarie se considera acceptarea pasiva a mostenirii? Altfel nu aveam cum sa stiu ce mostenesc).Mentionez ca am mostenit o hotarare definitiva din 93( de la bunici) o casa si o sura din 1950 si o bucata de pamant neintabulate. Costurile(si timpul pierdut) depasesc valoarea bunurilor. O matusa s-a intabulat in 2013 ( exact dupa cateva luni dupa moarte) si acum m-a dat in judecata ca o bucata dint-un gard si un metru dintr-o sura sunt pe pamantul ei,( eu nu am nimic intabulat). Cum sa procedez?