avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate M_26

Activitate M_26

Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii, daca unei societati i s-a anulat din oficiu codul de intregistrare in scopuri de TVA cum ar putea sa il obtina din nou ?
Am primit niste informatii ca ar trebuii sa punem un alt adimistrator ceea ce mi se pare o mare aberatie .
Multumesc !
Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii, daca unei societati i s-a anulat din oficiu codul de intregistrare in scopuri de TVA cum ar putea sa il obtina din nou ?
Am primit niste informatii ca ar trebuii sa punem un alt adimistrator ceea ce mi se pare o mare aberatie .
Multumesc !
Buna ziua,

Atunci cand unui salariat ii expira contractul pe perioada determinata si angajatorul nu ii mai prelungeste contractul cum se procedeaza ?
- I se trimite acasa o informare?
- In cat timp ?
- Inainte sau dupa incheierea cim se trmite informarea ?
- Ce ar trebui sa contina acea informare ?
Discuție CIM
Buna ziua ,
Daca o persoana are cim pe perioada determinata si angajatorul vrea sa ii faca cim pe perioada nedeterminata , este ok daca i se face schimbarea printr-un act aditional sau trebuie incheiat cim pe perioada determinata si i se face cim nou pe perioada nedeterminata ?
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Daca un salariat care a lucrat la o societate timp de 5 ani si are de efectuat cumulat pe toti cei 5 ani la incetare c.i.m i se vor plati pe toti cei 5 ani ?
Buna ziua ,
Ma puteti ajuta cu o intrebare dupa cat timp se prescrie (pierde) concediul de odihna neefectuat ?