avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anularea din oficiu a codului de intregistrare in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anularea din oficiu a codului de intregistrare in scopuri de TVA

Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii, daca unei societati i s-a anulat din oficiu codul de intregistrare in scopuri de TVA cum ar putea sa il obtina din nou ?
Am primit niste informatii ca ar trebuii sa punem un alt adimistrator ceea ce mi se pare o mare aberatie .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 21:28, 13 Octombrie 2016
Sunt mai multe criterii acolo.Completati declaratia 088 si o sa va dati seama..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea din oficiu a codului de tva M_26 M_26 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii, daca unei societati i s-a anulat din oficiu codul de intregistrare in scopuri de TVA cum ar putea ... (vezi toată discuția)
Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de t.v.a. Emil P Emil P Va prezentam urmatoarea speta: -Conform art.316,alin.11,lit.h Cod fiscal,societatii i se anulează din oficiu inregistrarea in scopuri de tva, intrucat ... (vezi toată discuția)