avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters338581

Activitate ContSters338581

am glumit...saraca nu este proasta . a incercat sa ma apere cred . a facut ce a stiut . nu am ce face domnule . sunt eu singura cu mama . bani nu avem . va multumesc mult pentru interes . am apelat la o vecina pentru a avea acces la internet . cu stima , Ruxandra
vai de capul nostru . dar am inteles ca daca nu am depus nenorocita aia de intimpinare oricum avocatul nu prea ace ce face . asa este ? am ceva sanse daca angajez ?? pai 400 de milioane ???? de unde o fi scos asta ? am incercat sa vorbesc cu el si tot la mama m-a trimis ca cica ea este de voina . ce as i fac ?? pot s o omor ? nu pot e mama asa proasta cum e . deci cu un avocat mai m sansa faca intipinarea aia ??adica spuneti deschis sincer ca aia e acum
nu am avut termen . eu cu mama suntem mopstenitori el a cumparat de la alti verisori are act de vinzare cumparare pe alte parti eu cu mama avem 1/3 el are restul . mama nu i a dat voie sa intre aia e . eu i-am tot spus dar asa a vrut . are martori niste vecini si niste recalamatii facute la militie anul trecut . cred ca nu este bine pentru noi . a cerut 400 milioane vechi pe trei ani a platit taxa de timbru . are 4000mp de teren si cam 5 camere i-ar reveni . ce parere aveti ? ii da banii ?? de unde sa platim noi ?am termen pe 11 luna asta primul termen . nu am bani pentru avocat si nici nu am sa am . macar spuneti-mi daca ii da bani ca despagubiri macar sa ma pregatesc intr-un fel . ii da ceva ???
Un verisor m-a chemat in niudecata pentru pretentii drept de folosinta . Nu am depus intimpinare , nuam bani pt avocat si nu am avut nici pentru intimpinare macar . Varul are martori si documente . adevarul este ca mama nu i-a dat voie in curte , gradina si in casa . ma mai pot apara ? ce mai pot face ?