avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel57

Activitate Gabriel57

Răspuns la discuția abuz
Cum pot sa intru in posesia acestui certificat? De unde se elibereaza? Nu stiu daca are importanta dar eu sant persoana cu handicap gr 2 accentuat.
Multumesc.
Răspuns la discuția abuz
sunt 3 ani de la decesul mamei, succesiunea nu a fost deschisa ,eu nu am nici un act la dispozitie toate actele sunt la tatal meu pe care nu-l gasesc sub nici o forma,il pot actiona in judecata pentru ca nu-mi pune la dispozitie actele necesare pentru deschidera succesiuni?
Discuție abuz
buna ziua,suntem trei frati,dupa decesul mamei ,tata s-a recasatorit,inchirind apartamentul rudelor lui actuale,pe mine nu ma primeste in casa a schimbat yala de la usa si nu pot intra cu toate ca in casa am lucruri de valoare,taxa de succesiune nu e platita dupa mama,eu neavand acces la nici un act nu stiu unde are locuinta actuala nu pot comunica in nici un fel cu el,si cand merg la usa apartamentului sa intru in casa cheama politia care ma indeparteaza de casa, ce pot face in situatia actuala,nu am voie sa intru in casa fara taxa de succesiune platita?de ce intervine politia?dupa cate stiu nu e de competenta lor,
Nu am acces la nici un act,ce pot face il pot actiona in jdecata pentru acest fapt?
dupa cate stiu persoanele cu handicap au consultanta juritica gratuita unde sa merg pentru asta?
Nu mai sunt primit in casa parinteasca dupa decesul mamei,tatal meu s-a recasatorit ,acum cu domiciliu la actuala sotie,apartamentul e inchiriat si de fiecare data cand merg la galati chiriasi nu deschid usa, si suna la politie care ma da afara si da pe casa scari,precizez ca acum locuiesc cu sotia in bucuresti,taxa de succesiune nu e facuta,nu am acces la nici un act,toate actele sunt la tatal meu ,si nici nu stiu unde are actualul domiciliu,ce pot face in situatia actuala?,sunt si persoana cu handicap,enormal sa intervina politia in asemenea situati?probabil au pe cineva in politie care-i ajuta sa ma indeparteze de casa in care am drepturi si culmea sunt dat afara si de pe casa scari