avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate ericstefan

Activitate ericstefan

Va multumesc ptru tot.A-ti fost foarte amabil!
Multumesc ptr.rabdarea de care a-ti dat dovada,dar va rog respectuos sa-mi spuneti, daca-mi dau sora in judecata ptr.partaj,cine trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata si daca trebuie sa-mi iau avocat?va multumesc.
Va multumesc ptr.rabdarea cu care m-ati urmarit.Este totusi sora mea.In schimb fata de arendas n-am nici o retinere.Chiar nu pot sa-i fac nimic? Va multumesc.
Problema este ca surioara mea nu vrea.As vrea sa-l dau in judecata pe arendas ca sa-mi recuperez si gestionez eu pamanturile,ca de 8 ani n-am primit nimic.Ori nu stiu ce sanse am si ar fi culmea sa mai platesc si cheltuieli de judecata.Astai marea intrebare.Va multumesc.
N-am incredere in primar.Ce sanse am sa castig procesul daca-l actionez in justitie?De fapt sant pamanturile mele.Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie.Parintii mei au dat in arenda 3Ha de pamant.Cu 8 ani in urma au decedat.Sora mea a dat in continuare pamanturile in arenda in conditii numai de ea stiute,dar n-am spus nimic in speranta ca o sa-mi vand partea.Am cerut sa le vindem,dar a spus ca nu este de acord,si nici sa-mi cumpere partea.Vazand ca n-o scot la capat cu ea,anul acesta am facut succesiunea,am intabulat pe numele parintilor fara sa-si plateasca partea,spunand ca n-o intereseaza,apoi am intabulat pe numele nostru terenurile conf.Titlului de proprietate,in care figureaza si un verisor.Si el ca si mine de 8 ani n-a beneficiat de nimic si a fost de acord sa-mi vanda partea lui.Acum eu am 2Ha intabulate pe numele meu In extrasul funciar apar numai eu cu sora mea.Eu si varul locuim in alt judet.Am aflat numele arendasului si i-am comunicat ca de acum inainta vorbeste cu mine,dar mi-a spus ca el are un contract de arenda care se deruleaza in continuare si ca nu avem ce discuta pana cand nu se face partjul.Sora mea nu vrea sa ne delimitam pamanturile.Va rog sa-mi spuneti cum pot sa scap de arendas care pretinde ca a insamantat desi n-am semnat nici un contract,si sa decid eu cui arendez pamanturile mele?Prima discutie cu arendesul am avut-o in iulie,iar acum pretinde ca trebuia sa-l anunt inainte de 1sept.dar cu conditia ca s-a facut partajul,altfel nu avem ce discuta.La telefon nu-mi raspunde.Va multumesc.