avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaana28

Activitate Mariaana28

Buna ziua! Sunt casatorita cu un cetatean arab(sirian) si de un an de zile sunt in divort cu acesta. De un an de zile astept divortul, care sper ca se va termina vreodata. Pe data de 4 februarie 2013 am depus cererea de divort, mi-am angajat un avocat, insa nimic. Tot ce aud de la dansul este faptul ca nu il gaseste, ba chiar aici in Romania, cred eu ca este. Cand am depus acea cerere de divort, am dat o declaratie si la politie, acestia spunandu-mi ca i-a oprit orice drept. Adica el mai are doar viza de student, in rest nimic. Nici cetatenie, nici buletin, am inteles ca sta fugar pe unde apuca. Ce se va intampla in continuare ? Daca tot asa nimeni nu il va gasi, nu va da de el, eu niciodata nu o sa pot sa divortez? Avocatul imi zice ca daca nu il gaseste nu are cum sa ii trimeata acea citatie de chemare in judecata. Cat va trebui sa mai astept? Tin sa mentionez faptul ca nu avem copii, casa, averi de impartit, absolut nimic. Multumesc frumos!
Buna seara! Sunt in proces de divort cu un cetatean arab. Am avut prea multa incredere in el, a fost greseala mea, s-a dovedit doar ca acesta dorea sa obtina viza in Romania prin mine. In acest moment, sunt insarcinata cu un alt baiat, insa nu stiu pe ce nume va vi trecut copilul. Nu vreau sa fie trecut pe numele sotului meu, ci a iubitului. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc frumos !
Buna seara! Lucrez la o fabrica, din pacate doar de 4 luni si sunt insarcinata. Ma gandesc sa mai lucrez inca 3 luni, in total sa fac 7 luni de lucru aici. Doresc sa obtin si indemnizatia de crestere a copilului, insa stiu ca trebuie sa am cele 12 luni lucrate. Cum eu am doar 4 luni si vreau sa fac 7 luni lucrate, mai raman 5 luni din cele 12. Intrebarea mea este urmatoarea: oare imi pot plati singura cartea de munca din urma pt a obtine acea indemnizatie de crestere a copilului? Multumesc frumos pt raspuns!