avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate ConducatorDelia

Activitate ConducatorDelia

Cornel Vasile a scris:

Puteti lucra, dar vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC in tara.

Oki deci e ori una ori alta. Nu le pot avea pe amândouă chiar dacă lucrez de acasă.
Și cum va știi statul roman ca eu mai am un job In condițiile în care as lucra cu un contact de munca în Germania și salariul îl voi primi pe un card cu cont tot în Germania. Multumesc
Sunt în Concediu se creștere a copilului, primesc indemnizația de la stat, dar mi s-a oferit un job în Germania pe perioada de 1 an de zile și ar trebui sa lucrez în timpul Concediului de crestere copil. Voi lucra mai mult de acasă din fata laptopului dar este cu contract de munca și salariul ma ajuta mult.
Îmi doresc sa continui sa primesc indemnizația de la stat pt creșterea copilului dar în același timp sa lucrez și pt nemți. Se poate acesta varianta? Ce risc dacă am și contact de munca? Se fac verificări din partea statului roman pt contactele de munca din străinătate?
Multumesc pt răspunsuri
Ce intelegeti prin probe concludente? Am inregistrarea video si o cunostinta care m-a vazut dar nu apare martor in procesul verbal. Atat.
Este suficient?
Buna ziua,

Vineri 12.12.2014, ma deplasam pe o strada cu 3 benzi pe sens. Eu ma deplasam pe banda 3. Pe prima banda pietotul a pus piciorul pe trecere, insa conducatorul auto de pe banda 2 care se afla la 2-3m in fata mea, nu a oprit cand a vazut pietonul, iar eu nu am vazut pietonul din cauza autoturismului de pe banda 2 care imi obstructiona vizibilitatea.
Un echipaj de politie ne-a oprit pe amandoi si ne-a suspendat permisele pt 30 de zile si ne-a aplicat amenda de 180 Ron in 48 de h.
M-am uitat pe inregistrarea video si din masina mea nu se vede decat jumatate de far. Nu aveam cum sa vad pietonul de pe trecere din cauza masinii de pe banda 2.
Vreau sa depun contestatie.. Care sunt sansele sa castig?