avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa lucrez în străinătate daca sunt în CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa lucrez în străinătate daca sunt în CCC?

Sunt în Concediu se creștere a copilului, primesc indemnizația de la stat, dar mi s-a oferit un job în Germania pe perioada de 1 an de zile și ar trebui sa lucrez în timpul Concediului de crestere copil. Voi lucra mai mult de acasă din fata laptopului dar este cu contract de munca și salariul ma ajuta mult.
Îmi doresc sa continui sa primesc indemnizația de la stat pt creșterea copilului dar în același timp sa lucrez și pt nemți. Se poate acesta varianta? Ce risc dacă am și contact de munca? Se fac verificări din partea statului roman pt contactele de munca din străinătate?
Multumesc pt răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 4 Septembrie 2017
Puteti lucra, dar vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC in tara.
Cornel Vasile a scris:

Puteti lucra, dar vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC in tara.

Oki deci e ori una ori alta. Nu le pot avea pe amândouă chiar dacă lucrez de acasă.
Și cum va știi statul roman ca eu mai am un job In condițiile în care as lucra cu un contact de munca în Germania și salariul îl voi primi pe un card cu cont tot în Germania. Multumesc
Probabil cu ajutorul ANAF-ului.

Nu le puteti avea pe amândoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea ... ayda9988 ayda9988 Buna ziua! Unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea firmei? Am solicitat firmei la care lucrez, in baza ordonantei 10/2021 emisa in 02.10.2021 ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul concediului de crestere copil anamariaholban anamariaholban Buna ziua, In caz de demisie se mai poate beneficia, dupa acceptarea demisiei, de plata concediului pt crestere copil? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua. am tot citit postari pe grup si am o nelamurire.. ... Madajeler Madajeler Buna ziua. Am tot citit postari pe grup si am o nelamurire.. Memtionez ca lucrez in strainatate, sunt insarcinata in 5 luni, urmeaza sa lucrez online ... (vezi toată discuția)