avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in timpul concediului de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in timpul concediului de crestere copil

Buna ziua,

In caz de demisie se mai poate beneficia, dupa acceptarea demisiei, de plata concediului pt crestere copil?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anamariaholban , utilizator 11:07, 5 Septembrie 2012
1. - Puteti sa demisionati in perioada in care sunteti in CCC.
- Veti primi in continuare indemnizatia pentru CCC.

2. - Dar nu inteleg de ce faceti acest lucru.
- Puteti sa demisionati si dupa ce se termina CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Faceti-ne sa intelegem mai bine intrebarea pusa de dvs,ptr ca nu prea se intelege ce doriti ! Redau mai jos cea ce inteleg eu.

1) sunteti angajata si doriti sa va dati demisia de la locul de munca,apoi peste cateva luni,saptamani veti naste si doriti sa stiti daca veti mai beneficia de concediul crestere copil.
2) Sunteti deja in CCC si doriti sa va dati demisia de la locul de munca in timpul acesta.

Care din intrebarile de mai sus formulate de mine vreti sa vi sa raspunda? Sau altfel vreti sa puneti dvs intrebarea?
am nascut in dec 2010(ccc 2 ani pana in dec2012)....mai am practic vreo 4 luni de concediu...in schimb am o propunere de job incepand cu luna viitoare, si as vrea sa-mi dau demisia de la job-ul unde mi s-a suspendat contractul deoarece am intrat in ccc, si doream sa stiu daca luna aceasta pana in momentul in care voi incepe munca propriu-zisa mai pot beneficia de plata ccc-ului.....
Nu veti mai beneficia de indemnizatie crestere copil daca va angajati in octombrie 2012.Indemnizatia crestere copil vi se intrerupe de la data inceperii activitatii in munca la noul loc de munca unde doriti
Daca reveniti la serviciu inainte de terminarea CCC puteti beneficia de stimulent de insertie alaturi de salariu ...

Alte discuții în legătură

Suspendare ccc pana la 1 an raluca ionita raluca ionita Situatie: - In timp ce se afla in Concediul de Crestere a Copilului pana la varsta de 1 an, un parinte primeste o oferta de job pe care nu o poate refuza. ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)