Faceti-ne sa intelegem mai bine intrebarea pusa de dvs,ptr ca nu prea se intelege ce doriti ! Redau mai jos cea ce inteleg eu.
1) sunteti angajata si doriti sa va dati demisia de la locul de munca,apoi peste cateva luni,saptamani veti naste si doriti sa stiti daca veti mai beneficia de concediul crestere copil.
2) Sunteti deja in CCC si doriti sa va dati demisia de la locul de munca in timpul acesta.
Care din intrebarile de mai sus formulate de mine vreti sa vi sa raspunda? Sau altfel vreti sa puneti dvs intrebarea?
am nascut in dec 2010(ccc 2 ani pana in dec2012)....mai am practic vreo 4 luni de concediu...in schimb am o propunere de job incepand cu luna viitoare, si as vrea sa-mi dau demisia de la job-ul unde mi s-a suspendat contractul deoarece am intrat in ccc, si doream sa stiu daca luna aceasta pana in momentul in care voi incepe munca propriu-zisa mai pot beneficia de plata ccc-ului.....
Nu veti mai beneficia de indemnizatie crestere copil daca va angajati in octombrie 2012.Indemnizatia crestere copil vi se intrerupe de la data inceperii activitatii in munca la noul loc de munca unde doriti