avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate sclipicel

Activitate sclipicel

Răspuns la discuția Contract semnat in alb
Doar semnatura am depus-o in 2008...nu mai tin mite daca am trecut sau nu data pe contract in momentul semnaturii. Au existat martori in momentul cand am semnat care pot depune marturie pentru asta, dar data cred eu ca poate fi adaugata de angajator mai tarziu. Daca anunt ca vreau sa plec angajatorul este obligat sa-mi mentioneze contractul? sau poate sa ma dea in judecata ulterior?
Răspuns la discuția Contract semnat in alb
Bun...si atunci daca imi da contractul semnat in 2008, datat cu 2014? se poate face vreun demers legal pentru anulare? In cazul in care ma angajez la alta firma sa nu fiu dat in judecata pentru nerespectarea contractului?
Răspuns la discuția Contract semnat in alb
Am fost la ITM, nu exista decat contractul individual de munca semnat la angajare in 2006,
am explicat doamnelor de acolo despre ce e vorba dar cand m-au verificat exista doar acel contract si mi-au explicat ca, ce am semnat eu in 2008 e doar un contract in interiorul firmei care nu se inregistreaza la ITM.
Răspuns la discuția Contract semnat in alb
Cum am spus, contractul era in 3 exemplare...unul pentru mine (care nu l-am primit), unul pentru angajator si al 3-lea pentru a fi inregistrat la ITM . As putea sa ma duc la ITM sa vad daca a fost inregistrat vreun contract pe numele meu in ultimii ani? si daca nu a fost inregistrat iar eu plec si este inregistrat ulterior cu o data mai recenta este in defavoarea mea?
Răspuns la discuția Contract semnat in alb
problema este ca eu nu am inca o copie al acelui contract (a fost facut in 3 exemplare)...iar cand a fost semnat data nu era trecuta.....temerile mele sunt sa nu treaca o data curenta pe contract interzicandu-mi sa plec . In contract era stipulat ca, in cazut plecarii sa platesc daune materiale ...genul 10 000 euro sau mai mult. Iar angajatorul se angaja sa imi plateasca asigurarile..etc..lucru care nu se intampla..mentionez ca imi platesc cartea de munca din salariu + cheltuielile pentru controlul periodic medical.
Buna ziua, in 2008 am fost pacalit de angajator sa semnez un contract in alb ..(pretextu fiild ca nu a avut timp sa-l completeze si am sa-l primesc in ziua urmatoare completat, lucru care nu s-a mai intamplat) . Termenii contractului ar fi sa nu pot parasi firma pe o perioada de 3 ani de la semnare .As vrea sa parasesc firma si as vrea sa cunosc cum as putea rezolva problema .Mentionez ca am avut si martor la semnarea contractului inclusiv am povestit colegilor de acest contract.