am facut plăngere inpotriva ordonantei dar nu sti cind o să-mi vina sa vad ce raspuns primesc si daca nu o să-mi reduca din amenda ce ar fi de facut....multumesc
dosarul este din octombrie 2013 iar dupa mai bine de un an mai precis inainte de craciun am primit in plic o ordonantă de clasare in care se specifica o amenda administrativa iar cheltuielile judiciare scrie la final de ordonanta ca vor fi suportate de stat .
am formulat o plangere inpotriva solutiei acum o saptamană si sa+mi injumatatească amenda că toată stiu ca nu se poate , dar incă nu am primit incă niciu un raspuns . dar pentru această eşalonare trebuie să fac o cerere la fisc sau sa fac din nou la parchet bineînteles cînd o sa primesc din nou de la parchet sa vad ce raspuns îmi trimite că poate mă va scuti de jumătate .. multumesc
buna seara .am o intrebare si vreau sa ma ajute cineva . am primit cu citeva zile in urma o ordonanta de clasare de la parchet cu o amenda administrativa de 1000 de lei pentru tractarea unei remorci DE MASINA MICA neinmatriculate si trebuie achitata in 15 zile ce ar trebui sa fac CA SA SCAP CU O amenda mai mica macar la jumatate ca remorca era facuta de mine acasa si iesiam pe la cimp cu ea din cind in cind sau macar sa o pot amina daca se poate. va multumesc