avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate abrudanramona

Activitate abrudanramona

In c.i.m scrie ca sunt angajata la program de 4 ore, si salar de 450 lei.Dar nu mi-i da, deoarece calculeaza dupa cei 900 ce ii luam cand lucram la 12-13 ore, si ies doar 300 si ceva de lei.Iar cand am avut concediu, care e platit 75%, l-a calculat in functie de ce am in c.i.m, adica 75% din 450 lei.Din cate am inteles concediu medical se plateste din ce ai pe statul de plata ??
Buna ziua, am revenit cu o alta problema cu care ma confrunt in prezent.La firma unde lucrez sunt angajata din nov 2014.Intelegerea a fost in prima luna contract la 4 ore si 900 lei, program de 12-13 ore, o zi si o zi, iar din a doua luna contract la 8 ore, si salar marit.Bineinteles ca nu s-a mai intamplat sa se modifice nici salarul nici contractul.In prezent sunt insarcinata.Dupa o saptamana dupa ce am instiintat angajatorul, mi-a spus ca nu ma mai poate plati, si sa vin doar la 4 ore, cum mi-e contractul.Dar la aceste 4 ore pe contract imi scrie 450 lei salar, dar dansu imi da doar 300 si ceva de lei, calculand dupa cei 900 ce ii luam, explicandu-mi ca nu am cum sa iau cei 450 lei, pt ca nu lucrez jumatate din cele 12-13 ore.Va rog din suflet sa imi spuneti ce as putea face, sa nu isi bata joc de mine chiar asa.Multumesc
Buna ziua.Eu am fost in somaj din noiembrie 2013 pana in mai 2014, timp in care am urmat si cursuri de specializare pana in iunie.Pana in oct anul acesta am avut continuare la somaj, fara indemnizatie.Angajata sunt doar din noiembrie, luna trecuta.Cele 12 luni lucrate pot fi cu cele 9 luni de sarcina?