avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanstoica1998

Activitate bogdanstoica1998

Buna ziua...ma puteti ajuta va rog?Eram intr-o seara in fata casei mele eu si inca un prieten..mai tarziu a venit un om in varsta de 40 si ceva de ani, o stat de vorba cu noi ne-a dat cate o tigara si apoi a plecat..dupa cateva secunde prietenul meu mi.o zis sa merg cu el ca sa ii dea tigara inapoi ca nu are ce sa faca cu ea..am aprins lanterna si am mers appoi l.am strigat pe omu ala sa stea dar nu o auzit apoi prietenul meu o fugit dupa el ca sa il ajunga eu m.am oprit nu am mai contibuat sa merg apoi cand o venit prietenul meu ianpoi mi-o zis ca s.a luat la bataie a sarit la bataie la omul ala..imi spuneti va rog daca ma baga si pe mine complice sau martor?am vorbit cu omul ala si o inteles ca eu nu i.ma facut nimic nici nu i.am vazut cand s.u batut ca eram la vreo 50m distanta..si omul asta o fost l politie si o zis ca ne-o facut dosar penal se poate asa ceva mai ales si mie ca eu nu am facut nimic nuam dat macar o palma si nici nu am vazut?si politistul ala o zis ca ma cheama si pe mine..va rog sa-mi raspundeti