avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice sau martor sau ce mi se poate intampla?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice sau martor sau ce mi se poate intampla?

Buna ziua...ma puteti ajuta va rog?Eram intr-o seara in fata casei mele eu si inca un prieten..mai tarziu a venit un om in varsta de 40 si ceva de ani, o stat de vorba cu noi ne-a dat cate o tigara si apoi a plecat..dupa cateva secunde prietenul meu mi.o zis sa merg cu el ca sa ii dea tigara inapoi ca nu are ce sa faca cu ea..am aprins lanterna si am mers appoi l.am strigat pe omu ala sa stea dar nu o auzit apoi prietenul meu o fugit dupa el ca sa il ajunga eu m.am oprit nu am mai contibuat sa merg apoi cand o venit prietenul meu ianpoi mi-o zis ca s.a luat la bataie a sarit la bataie la omul ala..imi spuneti va rog daca ma baga si pe mine complice sau martor?am vorbit cu omul ala si o inteles ca eu nu i.ma facut nimic nici nu i.am vazut cand s.u batut ca eram la vreo 50m distanta..si omul asta o fost l politie si o zis ca ne-o facut dosar penal se poate asa ceva mai ales si mie ca eu nu am facut nimic nuam dat macar o palma si nici nu am vazut?si politistul ala o zis ca ma cheama si pe mine..va rog sa-mi raspundeti
Cel mai recent răspuns: humana , utilizator 23:26, 26 Decembrie 2014
Nu cred sa fiti complice, probabil veti fi audiat in calitate de martor.
Daca te tine cureaua, ia-l pe nu in brate : nu ai vazut, nu ai auzit, nu ai participat, nu stii nimic !
Repet: daca te tine cureaua!
Dar tare mi-e ca ,,prietenul" va declara ca el nici nu l-a atins, tu ai fost cel care i-a carat pumni/picioare, te-a tras cu greue sa nu mai dai.
Concluzia: nimeni nu poate sti acum unde vei fi incadrat. Dupa ce vi se vor lua declaratii, acestea vor fi coroborate intre ele si cu alte probe, in fine, dupa ce-si fac organele treaba, abia atunci vei sti cum stai.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
DlGoe, utilizator
Conform relatarii dvs. ati fi martor dar depinde de mai multe lucruri ce calitate veti avea in proces.
Nu l-a si talharit?
50 de metri sunt cam putini ca sa nu auda cineva ca e strigat.
mai mult , macar auzeati ce se intampla la asa o distanta mica.
probabil ca e teribilismul varstei dar ar fi bine sa o rezolvati cu partea vatamata.
singura mare problema e daca a fost doar lovire sau a fost si talharie.
Tigara era pe gratis si avea numai tutun in ea? Ciudat cum un tip de 40 ani da la doi necunoscuti doua tigari, apoi unul din necunoscuti fuge dupa el si incep sa se bata…
Sau nu mai avea nevoie de tigara?
Voi i-ati cerut tigara sau s-a gandit el ca va va place sa fumati din tigarile lui?

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala in tortura psihica pablodaniel pablodaniel este de ajuns comportamentul mai multor persoane impotriva subiectului pentru inceperea urmaririi penale? pe art 267 cod penal, atata timp cat este aproape ... (vezi toată discuția)
Talharie streetwis3 streetwis3 Domnilor am si eu nevoie de ajutorul vostru. In data de 23 dec. noaptea, intr-un bar, impreuna cu 2 prieteni am avut o cearta cu un individ. Un prieten i-a ... (vezi toată discuția)
Martor la un furt din mall clauditzzza clauditzzza Buna ziua Acum cateva zile am mers cu cativa prieteni la mall in Bacau.Am intrat prin cateva magazine,singur, de unde mi-am cumparat cateva articole de ... (vezi toată discuția)