avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate vlad14

Activitate vlad14

Răspuns la discuția Vanzare olx
inselaciune nu cred ca este pentru ca nu a avut niciun defect ascuns. si ipotetic vorbind: daca chiar ar fi avut un defect ascuns presupun ca trebuia sa arate cumva ca nu el l-a stricat si ca asa l-a luat. stiu ca este o chestie banala dar este stresant ca din cauza unora saraci cu duhul sa aiba altii probleme
Răspuns la discuția Vanzare olx
martori nu am avut, ba din potriva el a avut o ruda cu el. dar tranzactia s-a petrecut in mall, unde mai mult ca sigur erau camere. nu stiu daca e relevant asta..
Discuție Vanzare olx
buna seara. problema mea suna in felul urmator: am vandut un telefon prin intermediul site-ului olx.ro. m-am intalnit cu cumparatorul, am stat langa acesta cat timp a facut toate probele pe care le-a dorit. telefonul avea o problema cu camera, cumparatorul a sesizat-o, eu i-am spus ca toate telefoanele de acest tip au aceasta problema cand se incalzeste procesorul (asa am inteles din ceea ce am citit pe net).
dupa alte probe cumparatorul a fost multumit, a spus ca este ok mi-a dat banii si am plecat. mentionez ca nu am oferit nicio factura, eu am cumparat telefonul de la altcineva de pe acelasi site si l-am vandut mai departe. acum cumparatorul ma ameninta, imi spune ca sunt urmarit si ca voi avea de suferit. intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. am gresit cu ceva?
2. poate sa imi creeze vreo neplacere? sunt convins ca sunt nevinovat dar nu am chef sa fac drumuri la sectie si sa dau declaratii de dragul unuia care nu stie pe ce lume traieste