avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Activitate galezu_emy

Activitate galezu_emy

am o intrebare la dumneavoastra sint divortata de 4 ani dar stau in spania mam divortat in romania si am un baiat de 7 ani tatal lui ii in urma cu 7 luni de pensie alimentara nu participa cu nimic la intretinerea fiului nostru in urma sentintei este obligat sami bage pensia lunara si sa ma ajute júmate júmate la intretinerea fiului nostru a venit am vb cu el si nu vrea sami dea júmate din cheltuiala copilului de ani de zile si programul lui sal vada de sarbatori e f putin pe teritoriu spaniol nici pensia so mio bage sa fie la zi eu nu iam lasat copilu sal vada si acum merge in tara sa faca plingere impotriva mea ca nu iam lasat copilul sal vada intrebarea mea e daca tot face plingere pot sal cistig sami dea tot ce trebuie sa dea obligat de lege si ce avantaje poate sa aiba el sau sa cistige ceva si sint obligata sa ma judec cu el in orasul unde mam divortat de el sau pot sa aleg eu orasul ca stau in spania si mi cam greu sau sint obligata sa ma prezint daca o sa faca plingerea va multumesc mult astept cu nerabdare un raspuns