avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraPet

Activitate AlexandraPet

Buna,

Intentionez sa-mi cumpar un apartament prin programul Prima Casa iar azi m-am intalnit cu proprietarul pentru a-mi da actele casei (pentru a le depune la banca).
Pe langa faptul ca nu mi-a dat documentele solicitate si anume copie Carte Funciara si copie Extras carte funciara ci doar o copie a actului prin care el a dobandit casa si cadastru ( are datorii foarte mari la Primarie si nu le-a putut obtine) mi-a spus ca are nevoie de un avans de 3000 Euro si nu 1500 asa cum legea prevede ,reprezentand5% din valoarea imobilului (suma negociata a fost de 30000Euro) motivand ca are nevoie de acesti bani pentru a achita datoriile aferente imobilului.
Am fost de acord cu acest avans(pana la urma acesti bani se scad din valoarea sumei imprumutate astfel voi fi nevoita sa imprumut doar 27000 Euro) insa dupa ce mi-am dat acordul m-a informat ca mai are 10000 Ron datorii la apa (in apartament nu locuieste nimini de 2010 iar proprietarul pretinde ca a informat compania care furnizeaza apa printr-o declaratie autentificata de catre un notar ca in locuita respectiva nu locuieste nimeni-din cate inteleg erau taxati la nr de persoane care locuiau in apartament).
Sunt putin ingrijorata si as vrea sa stiu daca in cazul in care proprietarul nu isi plateste datoriile si imi vinde mie apartamentul , eu voi fi obligata sa platesc acesta datorie (m-am interesat si stiu ca la notar se solicita o adeverinta de la asociatia de locatari care sa ateste ca nu exista datorii pentru imobilul respectiv dar culmea acest bloc nu are o asociatie a locatarilor).?
Complicata treaba!!!
:sorry:
Răspuns la discuția INCADRARE FUNCTIE CONFORM COR
Va multumesc pentru raspuns , am observat si eu ca nu exista director vanzari adjunct in COR ci doar Director adjunct (simplu) cod COR 121005.
Se poate utiliza acest cod 121005, este echivalentul pt. Junior Manager ?
Salut ,

Lucrez din 2012 la filiala din Romania a unei companii multinationale pe postul de Asistent Manager Vanzari. La intrunirea de la sfarsitul acestui an superiorii mei (care nu sunt romani si pentru care eu ocupam postul de sales assistant) au decis promovarea mea pe postul de Junior Sales Manager insa in COR acesta functie/meserie nu exista iar persoana de la resurse mi-a spus ca ''sunt bine asa cum sunt "#-o .
Avand in vedere cele spuse si a faptului ca dupa promovarea mea a fost angajat un alt Asistent Manager (si mai ales pentru ca as vrea sa-mi fie atribuit ceea ce am castigat in 3 ani de munca foarte grei) intrebarea mea este care ar fi echivalentul in Romania pentru Junior Sales Manager, este cumva ceva de genul Director Vanzari Adjunct si daca da care ar fi codul conform COR (eu am gasit 121005 care este codul pt. director adjunct).

Va multumesc!