Buna ziua! Mai am o rugaminte la dumneavoastra. Avand in vedere faptul ca durata concediului meu de ingrijire a copilului a fost de 2 ani, angajatorul este obligat sa ma primeasca inapoi dupa terminarea concediului? Este obligat sa-mi pastreze acelasi salariu, sau poate sa mi-l micsoreze?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspunsul prompt insa tot nu m-ati lamurit. Ce conditii trebuie sa indeplineasca tatal copilului ca sa poata beneficia de o luna de CCC? Mentionez faptul ca el a lucrat in perioada 22.10.2012-07.05.2013 la un angajator iar eu am nascut in 12.05.2013. Eu imi doresc sa ma intorc la munca dupa ce implineste copilul 2 ani, adica in 13.05.2015. Cine verifica daca sotul meu indeplineste sau nu conditiile de acordare a CCC pentru a fi nevoit sa isi ia o luna de concediu iar eu sa fiu nevoita sa ma intorc cu o luna mai repede la munca? Va multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ma aflu in CCC de 2 ani. Copilul implineste 2 ani la data de 12.05.2015. Cand va trebui sa ma intorc la munca? Va multumesc anticipat!