avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate Olympya2015

Activitate Olympya2015

Are 9 ani si de 4 ani de cand am divortat nu a cerut custodie, doar acum cu plecarea in alta tara.
Dar eu nu sunt in tara si nici nu pot veni pt acest proces. Cu adeverinta de la scoala copilului si cu o adeverinta de la fortele de munca eu pot dovedi ca momentan nu ma pot intoarce? Sa pot prelungi termenul pana la vacanta de vara cand as putea merge in Romania? Eu incerc sa fac un viitor copilului meu si faptul ca el vrea custodia aceasta, imi seamana a bete in roate. Nu pot impiedica in nici un fel acest lucru?
As dori sa mai aflu in ce masura ma poate afecta aceasta solicitare de custodie comuna, avand in vedere situatia mea actuala. multumesc
Motivatia lui este data de faptul ca vrea sa aiba si el un cuvant de spus in cresterea si educarea copilului, desi pana acum am comunicat si a fost la curent cu toate activitatile copilului. Interesul brusc pt custodie a aparut in momentul in care i-am comunicat ca voi parasi tara. Multumesc
Sunt divortata si am un copil in custodie totala. Cf sentintei tatal tb sa il vada in primul si al treilea week-end, in vacante, de sarbatori. Eu am plecat cu copilul in strainatate , cu acordul tacit al tatalui cu care copilul si eu tinem legatura telefonic. Copilul este inscris la scoala iar eu sunt inregistrata ca fiind in cautarea unui loc de munca. Tatal vrea sa faca actiune in instanta pt custodie comuna desi suntem divortati de 4 ani, timp in care nu a dorit acest lucru. Eu nu vreau acest lucru deoarece nu vreau sa ma impiedic de hartii in cazul in care autoritatile de aici imi cer ceva. Pot refuza cererea de custodie comuna ? Pot trimite prin posta acte cum ca nu ma pot deplasa in Romania pt asta?