avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate roffy

Activitate roffy

Răspuns la discuția Acuzat de furt pe nedrept
Multumesc pentru informatii.. E aiurea sa fi acuzat de un furt pe care nu l'ai comis..
Răspuns la discuția Acuzat de furt pe nedrept
Multumesc pentru informatii.. Nu l'am furat...l'am gasit in magazin..era pierdut... Pot fi acuza pentru ca l'am luat de acolo si nu l'am dus la casa....!? Mentionez...a doua zi cand am aflat ca il pierduse vecina mea..am fost la ea acasa si i l'am dat.
Buna ziua.. Zilele trecute am mers la cumparaturi..intru'un magazin de incaltaminte am gasit un telefon mobil pierdut.. Am facut prostia si l'am luoat in loc sa il duc la casa.. O zi mai tarziu aflu ca o vecina de a mea la pierdut in acel magazin..am mers la ea acasa si i l'am dat. Urmatoarea zi aflu ca ma vorbeste la lume ca eu i l'as fi furat din buzunar si alte chestii care nu sunt adevarate..In ziua respectiva doamna care si'a pierdut telefonul a depus o plangere la politie..ce a scris in ea nu stiu inca sigur..am auzit doar ca o sa fiu chemat pentru audieri.. Dar totusi nu inteleg pentru ce...nu am furat telefonul..l'am gasit si am inteles ca pe camere nu se vede nimic..deci nu exista nici dovezi..nu am furat in viata mea nimic de la nimeni..ce pot sa fac..!? Ce mi se poate intampla..!?