avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Vickers

Activitate Vickers

Multumesc ...
Acum 2 ani am fost somat de catre DIRECTIA DE IMPOZITE SI TAXE LOCALE precum ca nu am platit o amenda... am cautat chitanta ca sa pot dovedi ca am platit dar din pacate nu am gasit-o asa ca am pierdut vreo 2 zile (din viata mea) pentru a scoate o amarata de copie a unei amenzi rutiere.
Am reusit intr-un final sa scot copie am dus-o la CIRCA FINANCIRA(DIRECTIA DE TAXE SI IMPOZITE) apoi am intrebat-o pe duduia de la ghiseu:
"Doamna sunteti sigura ca nu mai am nici o astfel de amenda care nu apare in baza dumneavoastra de date?" , pe un ton foarte restit dansa imi raspunde ca nu.
Acum ma trezesc cu o alta somatie precum ca o alta amenda de circulatie nu este platita (acum vreo 3 luni am facut curat in acte si am gasit niste procese verbale si chitante) spre bucuria mea am gasit si chitanta doveditoare.
Intrebarea mea se merita sa ii las in plata domnului sa ma execute silit sa imi puna poprire pe conturi si sa ii dau in judecata ?
Daca da sunt foarte pornit sa fac acest demers deoarece sunt satul de atata incompetenta in tara noastra.
Multumesc
Discuție Taxa de mediu
Buna ziua!Am cumparat cu sotia,in 2012,un autoturism pe care acum dorim sa il vindem.Fostul proprietar o cumparase in leasing,in nov.2007 fusese inmatriculata pe numele lui de pe firma de leasing.Practic,prima inmatriculare pe numele societatii fusese in 2003.Acum nu stim daca a fost sau platita vreo taxa sau urmeaza sa o plateasca cel caruia i-o vom vinde.Teoretic,ni s-a spus ca ar fi platita insa practic e mai complicat.Asadar,cum procedam pt a obtine o dovada in acest sens?Masina este pe numele sotiei,pot depune eu vreo cerere la Anaf sau trebuie sa depuna ea personal?Orice indrumare din partea dvs este binevenita.Multumesc anticipat!