avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate roxadri09

Activitate roxadri09

Răspuns la discuția Intrebare despre divort cu minor
si cam ce se accepta ca dovada in istanta?videouri,martori..?
am o intrebare...eu si sotul meu avem un bebe de 1 anisor...nu avem nici un an de casnicie.el petrece ff multe ore la bere.nu sta cu noi ,nu ne acorda atentie .acum de sarbatori la fel a stat 3 zile inclusiv ziua de craciun cu prietenii lui la baute. plus de asta il banuiesc momentan e doar o banuiala,de adulter. acum dupa toate astea mi'a cerut o pauza...daca se ajunge la divort ma intereseaza asa:custodia copilului cui ramane?(nu sunt nici o mama denaturata ,nebuna sau alcolica,contii sa il cresc sunt ) pensia alimentara cat la suta din venitul tatalui e? daca invoc motivul de divort:neglijenta in familie.. alcolismul...adulterul(in caz ca se va dovedi) poate sa i se reduca semnificativ din perioada de vizita? si inca ceva..daca aduc dovezi cum ca nu ma pot angaja pt ca stau cu copilul el fiind prea mic si ca nu am nici o locuinta legea il va obliga sa imi dea mai multi bani? sa nu credeti ca sunt vreo matwrialista dar dupa cat rau mi'a facut as vrea sa il usture si pe el macar buzunarul daca sufletul e ok... mentionez ca eu am 20 ani si cum am terminat liceul am intrat in somaj pt ca la facultate nu am vrut sa merg asa insarcinata...iar din somaj am intrat in concediu de maternitate si venitul meu e 800 lei (pt inca un anisor de acum inainte,adica pana face bebe 2 ani) ast raspuns.va multumesc anticipat